Εύσημα για την τεχνοκρατική διαχείριση των 4,8 Ρίχτερ

Οι επισημάνεις του Άκη Τσελέντη και του σεισμολόγου Χρήστου Παπαϊωάννου

Μπορεί για το φαινόμενο της συνεχιζόμενης σεισμικής ακολουθίας στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου ακόμα και οι ειδικοί επιστήμονες να εμφανίζονται επιφυλακτικοί στις δηλώσεις τους, ωστόσο σε ένα πράγμα φαίνεται ότι είχαν ξεκάθαρη άποψη. Στην "τεχνοκρατική διαχείριση" από την Δημοτική αρχή Μινώα Πεδιάδος της κατάστασης που δημιούργησε ο σεισμός των 4,8 Ρίχτερ, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 24 Ιουλίου.

Τόσο ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης, όσο και ο σεισμολόγος του σεισμολόγου του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαϊωάννου έδωσαν δημόσια συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν οι υπηρεσίες για τις επόμενες ενέργειες.
Τα δημόσια αυτά συγχαρητήρια ακούστηκαν στην  συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Αρκαλοχώρι, και αποτέλεσαν επιβεβαίωση ότι ενέργειες που αναλήφθηκαν από πλευράς του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη και του Δήμου Μινώα ήταν στοχευμένες, άμεσες και αποστελεσματικές σε ότι αφορά την ενεργοποίηση των μηχανισμών πολιτικής προστασίας στο Δήμο!Δείτε επίσης:

Με 3,1 Ρίχτερ κι όμως... στο Αρκαλοχώρι τρομάζουν!

Στην Κρήτη Λέκκας - Τσελέντης, για τους σεισμούς στην ενδοχώρα 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ