Ποιος φταίει για το μπάχαλο στην Αλικαρνασσό; - Τι λένε από την Περιφέρεια!

Μια αντίστοιχη εργολαβία ασφαλτόστρωσης που επρόκειτο να ξεκινήσει την Τετάρτη στα Χανιά, με εντολή Αρναουτάκη αναβλήθηκε, για να μην επαναληφθούν τα όσα απερίγραπτα έγιναν στην Αλικαρνασσό!

Πολλή κουβέντα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για τον χαμό στον κόμβο της Αλικαρνασσού και το ποιος ευθύνεται για τις στιγμές τρέλας που βίωσαν ντόπιοι που έχασαν το μπούσουλα, επαγγελματίες που δεν πήγαν στις δουλειές τους, ασθενείς που έχασαν τα ραντεβού τους μα και τουρίστες που έχασαν τις πτήσεις τους!

Ένα είναι σίγουρο: η ευθύνη βαραίνει τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης σε πρώτο επίπεδο, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση που υπέγραψε και γνωμοδότησε για τις σημάνσεις που έπρεπε να γίνουν και ήταν είτε πρόχειρες είτε ανύπαρκτες, και βέβαια τον εργολάβο που έκανε το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Όπως επισημαίνουν κύκλοι της Περιφέρειας το μεγάλο λάθος ήταν το γεγονός πως η ασφαλτόστρωση έπρεπε να γίνει είτε νυχτερινές ώρες (που δεν άναβε το "πράσινο φως" η Αστυνομία) είτε απογευματινές από τις 6 ως αργά το βράδυ. Έπρεπε να αντιμετωπιστούν από πριν οι αστοχίες σε κάποια συγκεκριμένα σημεία της σήμανσης και του αποκλεισμού αυτοκινήτων που επέτειναν το πρόβλημα, μα πάνω απ'όλα το συγκεκριμένο έργο δε θα έπρεπε να γίνει τώρα μέσα στην τουριστική σαιζόν και με όλο αυτό το φόρτο στους δρόμους.

Η καλύτερη περίοδος είναι ο Οκτώβριος, κάτι που όμως θα έπρεπε να το δουν έγκαιρα κι αυτό ήταν μέγα λάθος. Γι’ αυτό άλλωστε και μια αντίστοιχη εργολαβία ασφαλτόστρωσης που επρόκειτο να ξεκινήσει την Τετάρτη στα Χανιά, με εντολή Αρναουτάκη αναβλήθηκε, για να μην επαναληφθούν τα όσα απερίγραπτα έγιναν στην Αλικαρνασσό!

 

Δείτε επίσης:

Θα δουλεύουν το βράδυ και τη νύχτα για να αποφευχθεί το κυκλοφοριακό "έμφραγμα"

Στον Εισαγγελέα ο υπεύθυνος τεχνικών έργων για το χθεσινό κυκλοφοριακό χάος

Θα ζητήσει συγγνώμη κάποιος από τους πολίτες;

Εισαγγελική παρέμβαση για το κυκλοφοριακό χάος

Οργή για το κυκλοφοριακό έμφραγμα!

Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων στον κόμβο Αλικαρνασσού - Ταλαιπωρία και νεύρα

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Καζαντζίδη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ