Δαμάστα, Μάραθος και Καμαράκι τιμούν τους νεκρούς της γερμανικής κατοχής

Newsroom
Newsroom

Αυτήν την Κυριακή

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής της Δαμάστας, του Μαράθου και του Καμαρακίου θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Κυριακή 21 Αυγούστου από το Δήμο Μαλεβιζίου. Οι κατά τόπους εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες Δαμάστας και Μαράθου και τον πολιτιστικό σύλλογο Καμαρακίου. 

Μάραθος

Δαμάστα - 10:00πμ

Στη Δαμάστα το ετήσιο μνημόσυνο των 30 εκτελεσθέντων θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί στο χώρο της εκτέλεσής τους στο Κερατίδι. Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμό, ομιλία και κατάθεση στεφάνων.

Μάραθος - 11:00πμ

Στο Μάραθος το ετήσιο μνημόσυνο των 17 Εθνομαρτύρων θα τελεστεί στις 11:00 το πρωί στο χώρο του Ηρώου. Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμό και κατάθεση στεφάνων.

Γωνιανό Φαράγγι - 11:30πμ

Στο Μνημείο Πεσόντων στο Γωνιανό φαράγγι το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες από το Καμαράκι και τα γύρω χωριά κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχή θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί. Το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση, χαιρετισμό, ομιλία και κατάθεση στεφάνων.

Δαμάστα
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ