Εκδήλωση με… άρωμα γυναίκας για τον Νίκο Σκουλά

Newsroom
Newsroom

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα σχετικά με την πολιτική και το ευρύτερο δημόσιο πεδίο, την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν και προβληματίζουν κάθε πολίτη.

Στο καφέ Μαρίνα, στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δραστήριες γυναίκες από διαφορετικούς χώρους ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», Νίκος Σκουλάς.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα σχετικά με την πολιτική και το ευρύτερο δημόσιο πεδίο, την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας που απασχολούν και προβληματίζουν κάθε πολίτη. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Νίκο Σκουλά να ξεδιπλώνει πτυχές και να παρουσιάζει τομείς από τη δράση και το έργο της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και να καταγράφει ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις που αφορούν τις προκλήσεις της επόμενης μέρας.

354095984

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ