Ο παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Θα τρέξει στον αγώνα 5 χιλιομέτρων

Ο  παραολυμπιονίκης Στέλιος Μαλακόπουλος  θα τρέξει  στον αγώνα 5 χιλιομέτρων στο Αρκαλοχώρι  την Κυριακή 02 Οκτωβρίου και θα μας αποδείξει ότι αν αγαπάς κάτι, δεν υπάρχουν εμπόδια!

 Όπως αναφέρει ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας:

" Μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του υπεραθλητή   Στέλιος Μαλακόπουλος στον αγώνα 5 χιλιομέτρων στο Αρκαλοχώρι, με στόχο να καταρρίψει το άτυπο "παγκόσμιο ρεκόρ" κάνοντας χρόνο κάτω από 19 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

Ο Στέλιος στα 19 του χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κατά το οποίο ακρωτηριάστηκαν και τα δυο του πόδια. Από μικρό παιδί το πάθος του ήταν ο αθλητισμός και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε ο ακρωτηριασμός του να σταθεί εμπόδιο σε αυτό που αγαπούσε! Και τα κατάφερε!

Ο Στέλιος κατέχει τα πανελλήνια ρεκόρ στα 100μ , 200μ 400μ και στο άλμα εις μήκος , κατέρριψε  το παγκόσμιο ρεκόρ στο αλμα εις μήκος το 2019 (6,80μ) .
Συμμετείχε και στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο άλμα εις μήκος και την 8η θέση στα 400μ. Και αυτές είναι λίγες από τις επιτυχίες του Στέλιου που είναι μόλις 25 ετών"!

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή
Ημιμαραθώνιος Κρήτης
02 Οκτωβρίου 2022
Αρκαλοχώρι
www.cretehalfmarathon.com

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ