Στη σκηνή του Ηρωδείου ο Ηρακλειώτης Γιάννης Τσαγκαράκης

Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη
Στη σκηνή του Ηρωδείου ο Ηρακλειώτης Γιάννης Τσαγκαράκης

Ενσαρκώνει τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, στην παράσταση "Ο Καραγκιόζης και ο Μεγάλος Ξεσηκωμός"

Της Κατερίνας Παντινάκη

Σε ένα ρόλο ηρωικό και μεγαλοπρεπή και μάλιστα, στο Ηρώδειο, θα παρακολουθήσει το κοινό τον Ηρακλειώτη Γιάννη Τσαγκαράκη, την 1η Σεπτεμβρίου. Ο Ηρακλειώτης που αποφάσισε στη "δεύτερη νιότη" του να ακολουθήσει το όνειρο της υποκριτικής βλέπει τις προσπάθειές του να επιβραβεύονται και σιγά σιγά το όνειρό του να παίρνει "σάρκα και οστά".

Ο Γιάννης Τσαγκαράκης, επι σκηνής, του Ωδείου του Ηρώδου του Αττικού θα ενσαρκώσει τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, στην παράσταση "Ο Καραγκιόζης και ο Μεγάλος Ξεσηκωμός".

ηρώδειο

Πρόκειται για μια μουσική, θεατρική εικαστική παράσταση, μια περιήγηση στον κόσμο του Μ. Ευθυμιάδη, του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με σκηνές μέσα από τον Καραγκιόζη και με αποσπάσματα από τον Θούριο του Ρήγα που θα εμπλουτιστούν με τους αυτοσχεδιασμούς των ηθοποιών.

Η σκηνοθεσία είναι του Ζ. Ρόχα, τα σκηνικά του Γ. Γαβαλά ενώ στην παράσταση θα συμμετέχουν πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί και χορευτές (Α. Φόνσου, Α. Μπουρδούμης, Νόρα Κατσέλη, Ελένη Ράντου, Καίτη Φίνου, Μάνια Παπαδημητρίου, Σπύρος Μπίμπιλας κ.α. ενώ θα συνοδεύει ζωντανή ορχήστρα.

ρόχας μπιμπίλας τσαγκαράκηςπρόβες

Δείτε επίσης:

Από την "πόρτα" της νυχτερινής ζωής, στο σανίδι!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ