Στην υπογραφή της σύμβασης για τον ΧΥΤΥ Σητείας παρευρέθηκε ο Μ. Θραψανιώτης

Στην υπογραφή της σύμβασης για τον ΧΥΤΥ Σητείας παρευρέθηκε ο Μ. Θραψανιώτης
Newsroom
Newsroom

Ο βουλευτής Λασιθίου αναφέρθηκε στη συμβολή του έργου για την προστασία του περιβάλλοντος

Στην τελετή υπογραφής σύμβασης στον Δήμο Σητείας , για την κατασκευή του έργου 
«Εγκατάσταση επεξεργασίας απορριμμάτων και ΧΥΤΥ Σητείας» που θα καλύπτει και τον Δήμο Ιεράπετρας προϋπολογισμού  24,8 εκ. ευρώ , παραβρέθηκε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης .

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σητείας επισημαίνονται τα εξής:

"Στην σύντομη παρέμβαση του ο Μ. Θραψανιώτης επεσήμανε την σημασία και την συμβολή του έργου στην προστασία του περιβάλλοντος , και πόσο καθοριστική είναι η ενημέρωση η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών σ αυτήν την προσπάθεια. 

"Είναι χρέος μας επεσήμανε όχι μόνο για σήμερα αλλά και για τις μελλοντικές γενιές να προστατεύσουμε και διατηρήσουμε ένα ανθρωπογενές περιβάλλον ". 
Επεσήμανε την συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού , του ΕΣΔΑΚ και της προηγούμενης Κυβέρνησης για την υλοποίηση του σχεδιασμού της περιφέρειας που ξεκίνησε το 2016..

Την συνεργασία αυτή επιβεβαίωσε και ο περιφερειάρχης κ Αρναουτάκης ό οποίος ευχαρίστησε τον Βουλευτή Μανόλη Θραψανιώτη και τον π. υπουργό ανάπτυξης κ Αλέξη Χαρίτση , τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αν τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων της περιφέρειας Κρήτης υλοποιούνται με δημόσιους πόρους , οφείλεται στον πρώην υπουργό"

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ