Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις
Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε η συζήτηση στις επιτροπές να ξεκινήσει αύριο και να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.
Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο, που περιλαμβάνει τη ρύθμιση σε 120 δόσεις των οφειλών σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και δήμους.
Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε η συζήτηση στις επιτροπές να ξεκινήσει αύριο και να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.
Την άλλη εβδομάδα θα εισαχθεί στην Ολομέλεια και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη 14 Μαϊου (ή το αργότερο στις 15 του μήνα).
Η νέα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς οφειλές και ασφαλιστικά ταμεία αναμένεται να δώσει «ανάσα» στην αγορά, αλλά και σε 3,9 εκατ. οφειλέτες.
Όπως είχε γράψει η «Ναυτεμπορική», η ρύθμιση των 120 δόσεων προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και οι 100 δόσεις για τις οφειλές προς τους δήμους θα τεθεί άμεσα σε ισχύ, το αργότερο έως τις 15 Μαϊου.
- Με ελληνική συμμετοχή ο τελικός του «European Money Quiz»
- Παναγιωτάκης: Η ΔΕΗ είναι εθνικό κεφάλαιο
- Π. Ραβάνης: Η ρύθμιση για τις 120 δόσεις στα ταμεία υλοποιεί πάγιο αίτημα του Β.Ε.Α