Στρώνουν πασχαλινό τραπέζι οι καλλιτέχνες!

Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη

Η ομάδα "Κανένας χωρίς φαγητό" συγκεντρώνει τα απαραίτητα για το τραπέζι των εορταστικών ημερών του Πάσχα

Της Κατερίνας Παντινάκη

Ήταν μέρες καραντίνας με τα πρώτα διαφορετικά Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών. Τότε ήταν που καλλιτέχνες από το Ηράκλειο αποφάσισαν - όντας αναγκαστικά εκτός της δουλειάς που αγαπούν και έχουν επιλέξει - να σηκώσουν τα μανίκια βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κάπως έτσι "γεννήθηκε" η εθελοντική ομάδα "Κανένας χωρίς Φαγητό". Από τότε έχουν περάσει μήνες και πλήθος κόσμου έχει πλαισιώσει την προσπάθεια των ανθρώπων που είχαμε συνηθίσει να βρίσκεται μπροστά μας, μιλώντας στην ψυχή μας μέσω της μουσικής.

Άλλη μια εορταστική περίοδος πλησιάζει και τα μέλη της ομάδας ετοιμάζουν ... μεγάλο project, για να μη μείνει "Κανένας χωρίς Φαγητό" ... ούτε το Πάσχα! Απευθύνοντας κάλεσμα μέσω και της σελίδας της ομάδας στο Facebook, δημοσιοποιούν τη λίστα με τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι, που θα έχει ακόμη και τα κόκκινα αυγά για το απαραίτητο τσούγκρισμα των ημερών. Η έκκληση έχει κι άλλο ένα σκέλος, όμως, και αφορά μια ευαίσθητη ομάδα: τα παιδιά, προκειμένου να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς λαμπάδα!

"Μπορούμε!" καταλήγει η σχετική αφίσα και ο κόσμος του Ηρακλείου έχει ήδη αποδείξει - και αποδεικνύει καθημερινά - ότι και θέλει και μπορεί!

Δείτε επίσης:

Η αγάπη μοσχοβολάει... μαγειρευτό φαγητό!

"Συγκάτοικοι στην τρέλα" και οι καλλιτέχνες

Κανένας χωρίς φαγητό: Ξεκίνησαν για 15 μέρες και μπαίνουν στον πέμπτο μήνα!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη και το Ηράκλειο

Πηγή: Photo by Anny Pappa from Pexels

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ