Μετρούν "πληγές" στη Χερσόνησο - Η κακοκαιρία συνεχίζεται

Μετρούν "πληγές" στη Χερσόνησο - Η κακοκαιρία συνεχίζεται

Τα νερά "σήκωσαν" το πλακόστρωτο - Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται σε πολλές περιοχές της Κρήτης

Τις πληγές της από το πέρασμα της κακοκαιρίαςτο ξημέρωμα της Τρίτης και την πρωτοφανή χαλαζόπτωση, μετρά η περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. 

Την ίδια ώρα οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται έντονες σε όλο το νησί, με κύρια προβλήματα τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές.

Οι έντονες βροχοπτώσεις μάλιστα είχαν ως αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να μετατραπούν σε "ποτάμια", μεταξύ αυτών και ο παράδρομος στην Καζαντζίδη στον Κατσαμπά για τον οποίο σας ενημέρωσε σχετικά το cretalive.

Μάλιστα όσοι κινούνται στους δρόμους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ο κίνδυνος για την πρόκληση ατυχήματος υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες είναι μεγάλος.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο, εκτός από την περιοχή των Μαλίων μεγάλες ζημιές υπάρχουν  και στην δημοτική ενότητα Χερσονήσου.

Ο κ. Σέγκος αναφέρει:

"Στο όμορφο Κουτουλουφάρι και πέριξ του Αγίου Βασιλείου έχουμε ουσιαστικά καταστροφή στο μεγαλύτερο τμήμα του οδοστρώματος. Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες που δεν είναι καλή η ορατότητα. Οι δε ζημιές στην αγροτική παραγωγή πολύ μεγάλες σε σημείο ολοκληρωτικής καταστροφής για πολλών ειδών καλλιέργειες, με ότι αυτό σημαίνει για τους παραγωγούς μας σε μία πολύ κακή οικονομικά χρονιά. Ευχαριστώ πολύ την υπηρεσία και τους υπαλλήλους μας για την υπεράνθρωπη σημερινή τους προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών".

Πλακόστρωτο Κουτουλουφάρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ